JELENA TRIVIĆ: "Okuka je proizvod režima, ali takvima mora doći kraj"

"Sve u svemu, anonimus Кiko, Dodikov aktivista se snima u Palati, Dodikov savjetnik Okuka vitla pištoljem u pokušaju ubistva, načelnik Šipova iz Dodikove stranke Кovač prijeti i psuje novinarima…"

  • Politika

  • 17. Sep. 2023  

  • 1

"Branislav Okuka, savjetnik Milorada Dodika, 8.7. ove godine napisao je u svom autorskom tekstu pod naslovom 'Odsudna bitka mora biti politička' i sljedeće: 'Zato kada profesor javno slaže u korist diktatora bez obzira na to da li je plaćen stranim novcem ili novcem iz kriminalnog miljea iz regiona, ne smije više biti predavač ni na kursu mjesne zajednice, a kamoli na Univerzitetu Srpske'"

Ovo je Facebook profilu napisala Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

"Ovo je valjda trebala biti prijeteća poruka upućena meni, jer ne znam nekog drugog aktuelnog univerzitetskog profesora iz politike kojeg Režim uporno i neosnovano optužuje da je plaćen stranim novcem. Danas vidimo o kakvom se čovjeku radi i na šta je spreman", piše u objavi Jelene Trivić.

Ona je dalje navela da je "Okuka, naravno, nusproizvod Režima i njegovo pisanje i djelovanje je odraz lika i nedjela Milorada Dodika, čiji je i zvanični savjetnik".

"Sve u svemu, anonimus Кiko, Dodikov aktivista se snima u Palati, Dodikov savjetnik Okuka vitla pištoljem u pokušaju ubistva, načelnik Šipova iz Dodikove stranke Кovač prijeti i psuje novinarima… Demokratske slobode u Republici Srpskoj su sa mnogo aspekata narušene", stoji u njenoj objavi na fejsbuku.

Ali, dodaje ona, biće da je ovo kraj režima i da ćemo se u RS uskoro baviti stvarnim životnim temama, investicijama, poslovima, programima razvoja, zagledani u neku svjetliju budućnost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...