PUKLA TIKVA: Otkriven stvarni razlog razvoda omiljenog para nakon 27 godina braka koji je sve šokirao…

-Ovo je jedina izjava koju će bilo ko od nas dati", stoji u njihovom službenom saopćenju.

  • Estrada

  • 18. Sep. 2023  

  • 0

Razvod holivudskog glumca Hugha Jackmana i Deborre-Lee Furness šokirao je njihove obožavatelje i javnost, no izvor blizak paru sada je za Page Six otkrio kako je to zapravo bilo očekivano i bilo je samo pitanje vremena kada će do njega i doći.

“To se dogodilo prije nekog vremena, prijatelji i obitelj su znali za to. Problemi među njima postoje već neko vrijeme, počeli su čak i prije nego što se Hugh vratio na Broadway u februaru 2022. godini glumeći u predstavi "The Music Man". Deb nije bila često na probama, a na nekima je čak drijemala", otkrio je izvor za Page Six i dodao kako u razvod nisu bile uključene treće osobe, te da su Hugh i Deborra postali obični cimeri koji su samo zajedno živjeli te da im je to presudilo.

Unatoč tome što su ljudi bliski paru znaliza njihov razlaz, obožavatelji su ostali šokirani kada su objavili da se razvode nakon 27 godina braka. Tu su vijest potvrdili za magazin People i objasnili što je dovelo do takve posve neočekivane odluke.

"Blagoslovljeni smo što smo dijelili gotovo tri desetljeća zajedno kao muž i žena, u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s ličnim rastom. Naša je porodica bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Jako cijenimo vaše razumijevanje u poštovanju naše privatnosti dok naša porodica prolazi kroz ovu promjenu. Ovo je jedina izjava koju će bilo ko od nas dati", stoji u njihovom službenom saopćenju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...