JE LI TO JAN VESELY NAUČIO DOK JE IGRAO ZA PARTIZAN: Opsovao majku Džananu Musi kojeg su morali... (VIDEO)

(...) smirivati našeg reprezentativca.

  • Sport

  • 18. Sep. 2023  18. Sep. 2023

  • 0

Košarkaški Real Madrida osvojili su Superkup Španije, a zasluge za trofej idu i na adresu našeg reprezentativca Džanana Muse.

Zmaj je u finalu protiv Unicaje (88:81) postigao 13 poena, uz četiri skoka i tri asistencije, ali je mnogo bolji bio u polufinalnoj utakmici protiv Barcelone. U trijumfu protiv Katalonaca ubacio je 24 poena za 25 minuta na parketu, uz četiri skoka i jednu asistenciju.

U El Clasicu je bilo i čarki, a u glavnoj ulozi bili su češki košarkaš Jan Vesely i Musa.

Vesely je u jednom trenutku spomenuo majku našem reprezentativcu, a onda je Zmaj "poludio", te su ga morali smirivati saigrači. Njih dvojica "počastili" su se sočnim psovkama, a kako je to izgledalo možete pogledati ovdje

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...