MOMČILO MANDIĆ OTKRIO: "Iz Dodikovog kabineta zvali da se unište video zapisi!"

"Zašto su zvali iz Dodikovog kabineta da se unište video zapisi koji su uzeti s kamera i zbog čega je navodno video nadzor odjednom u kvaru", pita Mandić, odbacujući Dodikove optužbe na njegov račun. 

  • Mini market

  • 18. Sep. 2023  18. Sep. 2023

  • 0

Momčilo Mandić, koji tvrdi da je na njega jučer pištolj uperio Branislav Okuka u Trebinju, odbacio je Dodikove optužbe da je on sve slagao, navodeći da su iz Dodikovog kabineta zvali da se unište snimci sa videonadzora u glavnoj trebinjskoj ulici gdje se sve i odigralo. 

"Zašto su zvali iz Dodikovog kabineta da se unište video zapisi koji su uzeti s kamera i zbog čega je navodno video nadzor odjednom u kvaru", pita Mandić, odbacujući Dodikove optužbe na njegov račun. 

Dodik je na Twitteru branio svog savjetnika Branislava Okuku i Mandića optužio da je, kako je naveo, doslovno slagao sve. 

"Činjenice su jasne i dokumontovane, Mandić je pokušao da napadne s licem, ili tačnije više njih, Okuku u Trebinju, koji nije izvlačio nikakav pištolj. Verbalni sukob imao je za cilj da dokaže Mandićevu moć u namjeri da vršlja po Republici Srpskoj kako on misli da treba i da dijeli pravdu prema svima koji nisu po njegovim mjerilima, ovaj put to nije prošlo, kao što neće ni u budućnosti", naveo je Dodik, dodajući da je apsurdno dovoditi u isti konteks patriotizam Okuke i Mandića...", naveo je Dodik. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...