SVE JE SPREMNO: Od sutra u prodaji ulaznice za 63. izdanje Festivala MESS, poznate i cijene

"Predstava Chotto Desh, koja 8. oktobra zatvara 63. izdanje, poklon je festivala MESS publici, a shodno tome karte za ovu predstavu biti će besplatne.

  • Kultura

  • 19. Sep. 2023  19. Sep. 2023

  • 0

Ulaznice za 63. izdanje Internacionalnog teatarskog festivala MESS su od sutra, 20. septembra, zvanično u prodaji. Kao i prethodnih godina, ulaznice su dostupne putem platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

Cijene ulaznica za predstavu "Caligula", koja će otvoriti 63. MESS u Narodnom pozorištu Sarajevo, iznosit će 20 KM, 15 KM i 10 KM, dok će sve ostale predstave koje se izvode u Narodnom pozorištu biti po cijenama od 12 KM, 10 KM i 8 KM.

Cijene ulaznica za festivalsku premijeru predstave "Alice u krevetu" u SARTR-u iznose 15 KM, dok će sve ostale predstave u SARTR-u, Kamernom teatru 55 i Pozorištu mladih imati jedinstvenu cijenu od 10 KM.

"Predstava "Chotto Desh", koja 8. oktobra zatvara 63. izdanje, poklon je festivala MESS publici, a shodno tome karte za ovu predstavu biti će besplatne.

Gratis ulaznice moguće je preuzeti u direkciji Festivala (ul. Maršala Tita 54/1) svakim danom od 25. septembra u terminu od 11.00 do 19.00 sati. "Chotto Dash" Akrama Khana predstava je za sve generacije", poručili su iz direkcije Festivala MESS.

Ulaznice za predstave Malog MESS su i ove godine besplatne. Karte se također mogu preuzeti u direkciji Festivala MESS, svakim danom od ponedjeljka, 25. septembra, u terminu od 11.00 do 19.00 sati.

Na ovogodišnjem izdanju Festivala će u sklopu glavnog programa biti izvedeno 12 predstava iz cijelog svijeta, a ovogodišnji Festival stavlja akcenat na aktuelna društvena dešavanja, kritički govori o svim negativnim posljedicama za društvo i jasno artikuliše svoj stav da umjetnost uvijek mora biti glas razuma u svijetu u kojem živimo Kompletan program festivala koji se ove godine održava od 30. septembra do 08. oktobra, možete pogledati na web stranici www.mess.ba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...