NEŠIĆ SE POHVALIO: "Imam bolji automobil kući od službenog" (VIDEO) 

Jedan automobil košta 65.000 maraka, dok za ministra sigurnosti ide luksuzni automobil za koji će biti izdvojeno 130.000 maraka sa uključenim PDV-om. 

  • Mini market

  • 19. Sep. 2023  

  • 2

Ministar sigurnosti Nenad Nešić (DNS) kaže da nema ništa sporno što to ministarstvo kupuje dva automobila ukupne vrijednosti blizu 200.000 maraka. 

Jedan automobil košta 65.000 maraka, dok za ministra sigurnosti ide luksuzni automobil za koji će biti izdvojeno 130.000 maraka sa uključenim PDV-om. 

Na novinarsko pitanje u vezi nabavske službenih automobila odgovorio je: 

"Nenad Nešić je bahat, pa odlučio nabaviti".  

On je dalje nastavio: "Imate određene procedure, određeni broj kilometara, godište vozila..."

Onda je podsjetio na put u Mađarsku kada mu je tamošnji ministar unutrašnjih poslova kada je vidio u kakvom autu je došao ustupio službenu limuzinu Mađarske da može ozići na sastanak sa srpskom dijasporom. 

On je kazao da kući ima bolji automobil od službenog. 

Nešić je inače na spisku funcionera koji službeni automobile imaju 24 sata na raspolaganju.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...