ORILO SE U FRANCUSKOJ: Zdravko Čolić s aerodroma dobio neobičnu snimku, za klavirom je sjedio...

Muškarac je iskoristio klavir koji se nalazi na aerodromu.

  • Show

  • 20. Sep. 2023  

  • 0

Pjevač Zdravko Čolić na svom profilu na TikToku podijelio je video koji je snimljen na aerodromu u Nici gdje se uglas pjevaju njegovi hitovi.

Zdravko Čolić na svom je TikTok profilu podijelio zanimljiv videozapis. Naime, njegov veliki hit zapjevao se u zračnoj luci u Nici, a okupljeni turisti s oduševljenjem su gledali o čemu se radi.

''Aerodrom Nice Cote d’Azur pjeva "Ti možeš sve al’ jedno ne", napisao je Čolić u opisu objave.

Muzičar Slobodan Pavlović je iskoristio klavir koji se nalazi na aerodromu, a vrlo brzo su mu se pridružili i ostali putnici i zapjevali. U jednom trenutku, ustao je od klavira i sve motivirao da nastave pjevati skupa s njim, a ostali su snimali ovaj trenutak.

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...