OGLASIO SE RAMZAN KADIROV: "Slava Svevišnjem, živ sam i zdrav. Bio sam u moskovskoj bolnici"

Posljednjih dana su se na društvenim mrežama pojavile informacije da je Kadirov u komi ili da je čak umro u Središnjoj kliničkoj bolnici. Umar Daudov, pomoćnik čečenskog vođe, pokušao je utišati nagađanja objavivši snimku Kadirova kako šeće sa svojom obitelji. 

  • Svijet

  • 20. Sep. 2023  

  • 0

Čečenski vođa Ramzan Kadirov je na Telegram kanalu objavio da se njegov ujak Magomed Karimov nalazi na liječenju u Središnjoj kliničkoj bolnici u Moskvi, prenosi Fontanka. Tvrdi kako je tijekom poslovnog puta u rusku prijestolnicu posjetio svog ujaka, za kojeg tvrdi da se trenutno oporavlja u bolnici i da bi trebao ozdraviti u sljedećim tjednima.

"Prijatelji, ovih je dana naša obitelj bila jako zabrinuta za našeg dragog ujaka Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova. Slava Svevišnjem, on se već oporavlja. Tijekom radnog putovanja u Moskvu prvom prilikom posjetio sam Središnju kliničku bolnicu, gdje sam ga zatekao dobro raspoloženog", napisao je Kadirov na Telegramu. 

"Čak i u bolničkom krevetu dobro se ponaša i ne propušta priliku zapovijedati članovima naše velike obitelji. Razveselio sam svog dragog ujaka, zaželio mu brz oporavak i prenio riječi ohrabrenja moje drage majke. Liječnici Središnje kliničke bolnice su pravi profesionalci s velikim P. Zahvaljujući njima, naš dragi amidža će ozdraviti za par tjedana, uz dopuštenje Allaha", dodao je.

"Komentirat ću i glasine o svom zdravstvenom stanju. Slava Svevišnjem, živ sam i zdrav i uopće mi nije jasno zašto se digla galama oko moje bolesti. Iako to ima svoju prednost - sada publika zna koji mediji i koje osobe otvoreno lažu svoje čitatelje", zaključio je. 

Posljednjih dana su se na društvenim mrežama pojavile informacije da je Kadirov u komi ili da je čak umro u Središnjoj kliničkoj bolnici. Umar Daudov, pomoćnik čečenskog vođe, pokušao je utišati nagađanja objavivši snimku Kadirova kako šeće sa svojom obitelji. 

Glasnogovornik ukrajinske obavještajne službe Andrij Jusov je u petak izjavio kako je Kadirov u komi nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo. "Možemo potvrditi da je on imao još jedno ozbiljno pogoršanje i da je u kritičnom stanju posljednjih nekoliko dana", rekao je tada. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...