ŠTA RADI VICO ZELJKOVIĆ?: Halilhodžić potvrdio da nema nikakvih razgovora, iznenađen otkazom Kodri

"Nema ništa od toga, sve je propalo. Nema nikakvih razgovora", odgovorio je Halilhodžić.

  • Sport

  • 21. Sep. 2023  21. Sep. 2023

  • 1

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ponovo je u potrazi za selektorom. Nakon samo dvije utakmice otkaz je dobio Meho Kodro, a u bh. medijima, kao glavni kandidat za njegovog nasljednika pominje se Vahid Halilhodžić s kojim je razgovore najavio i Vico Zeljković.

Vijest o Kodrinom otkazu zatekla je i samog Vahu. U kratkoj izjavi za Reprezentacija.ba portal taj potez je okarakterisao "neozbiljnim".

"Normalno da me je iznenadio potez ljudi iz Saveza. Čovjek je jučer došao. To je neozbiljno. Ne bih dalje komentarisao", kazao je Halilhodžić.

Upitan je i o “kafi” koju je najavio Vico Zeljković. Neslužbeno su čelnici Saveza bili spremni da mu ponude ugovor na pet godina, najveću platu što mogu i odriješene ruke u radu.

"Nema ništa od toga, sve je propalo. Nema nikakvih razgovora", odgovorio je Halilhodžić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...