LAJČAK U RAZGOVORU SA KOMŠIĆEM: "Korisno je čuti njegovu procjenu"

"Imao sam vrlo dobar i detaljan razgovor o složenoj situaciji u BiH sa predsjednikom Predsjedništva BiH..."

  • Vijesti

  • 22. Sep. 2023  

  • 3

Bivši visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak koji je sada posebni izaslanik EU za dijalog Kosova i Srbije ali i druga pitanja na Zapadnom Balkanu objavio je na Twitteru fotografiju sa Željkom Komšićem, predsjedavajućim Predsjedništva BiH.

"Imao sam vrlo dobar i detaljan razgovor o složenoj situaciji u BiH sa predsjednikom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem. Razgovarali smo i o najnovijim dešavanjima u regionu i odnosima Evropske unije i Zapadnog Balkana. Korisno je čuti njegovu procjenu", naveo je Lajčak.

Komšić i Lajčak su susret održali na marginama zasjedanja Generalne skupštine UN-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...