SENAD HADŽIFEJZOVIĆ UPITAO TRENERA ZRINJSKOG KRUNOSLAVA RENDULIĆA: "Jeste li normalni?" (VIDEO)

"Niko nije vjerovao u nas. Morate isprovocirati sreću, ne pobjeđuje uvijek bolji. Zrinjski je dotakao dno ali čuda su moguća. Igrači najzaslužniji, prednost je naša raznolikost", kazao je Rendulić.

  • Sport

  • 23. Sep. 2023  

  • 3

Nogometaši Zrinjskog pobijedili su u Mostaru AZ Alkmaar rezultatom 4:3 u susretu prvog kola grupne faze Konferencijske lige.

Prvak Bosne i Hercegovine je u drugom poluvremenu postigao četiri gola i nakon 0:3 stigao je do nevjerovatnog preokreta i velikog slavlja.

Krunoslav Rendulić, trener Zrinjskog o nevjerovatnom preokretu u Mostaru, bio je gost na Face TV-u kod Senada Hadžifejzovića.

"Niko nije vjerovao u nas. Morate isprovocirati sreću, ne pobjeđuje uvijek bolji. Zrinjski je dotakao dno ali čuda su moguća. Igrači najzaslužniji, prednost je naša raznolikost", kazao je Rendulić.

Zatim je Senad upitao tre nera Zrinjskog da komentira izjavu bivšeg selektora Nizozemske Dicka Advokaata, koji je nakon 3:0 na poluvremenu AZ Alkmaara rekao da "ekipa poput Zrinjskog treba zabraniti igrati u Europi."

„Dick se zaletio... Ima 75 godina, ali je nešto naučio. Čovjek se uči dok je živ“, dodoa je Rendulić.

Na Senadovo pitanje "Ko ste vi?", Rendulić je rekao: 

"Ja sam čovjek iz fudbala. Znao sam da ću postati trener, prepoznali su me kao lidera. Uvijek sam dobro radio trenerski posao. Potpuno sam rasterećen, a ljudi su dijele na dobre i loše. Nemam nikavih predrasuda", dodao je trener Zrinjskog. 

Na kraju, Hadžifejzović je kazao da ekipa Zrinjskog nije normalna, šta je napravila...

"Ništa bez igrača, oni su najzaslužniji. Mi smo im samo podrška. Trudimo se svi zajedno biti bolji. Nadam se da ovo neće biti izuzetak, nego pravilo. To mislim i na Sarajevo, zaslužuje iskorak ispred Želje", kazao je Rendulić.

Pogledajte:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...