RENDULIĆ POŠTENO: "Danas smo bili loši, Velež nas je zasluženo pobijedio"

Nije bio zadovoljan nakon partije svoje ekipe.

  • Sport

  • 13. Nov. 2023  

  • 0

Fudbaleri Zrinjskog poraženi su u mostarskom derbiju od ekipe Veleža rezultatom 3:0.

Nije bio zadovoljan nakon partije svoje ekipe.

“Treba čestitati ekipi Veleža na zasluženoj pobjedi. Bili su puno bolji od nas, posebno prvo poluvrijeme. Bili su čvršći od nas, nismo mogli parirati tome. Golove ne treba ni komentirati, to ne prolazi na ozbiljnom nivou. Nemate šta tražiti nakon toga.”, rekao je Rendulić, a potom dodao:

“Igra na dva fronta je ostavila traga što je i normalno. Igrači su potrošeni, ali se ne treba vaditi na to. Jednostavno smo bili loši i Velež je zasluženo slavio”

Zrinjski u narednom periodu očekuje derbi meč protiv Širokog Brijega.

“Imamo sada 10 dana pauze, treba se dobro odmoriti, spremit za Široki. Ovo trebamo zaboraviti i vratiti se na stare staze, staze pobjede.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...