PORUKA TOKOM NOĆI: Dok BiH traži selektora, Barbarez objavio fotografiju koja budi nostalgiju kod navijača

Barbarez je i danas želja navijača BiH, a sinoć kasno na društvenim mrežama objavio je fotografiju koja budi nostalgiju onima koji su uvijek voljeli reprezentaciju naše zemlje.

  • Sport

  • 23. Sep. 2023  

  • 0

Dok se još uvijek ne zna ko će biti novi selektor Bosne i Hercegovine, legendarni kapiten Zmajeva Sergej Barbarez oglasio se fotografijom koja budi nostalgiju navijačima BiH, piše Klix.ba.

Posljednjih godina kad god bi BiH tražila novog selektora, ime Sergeja Barbareza bi se pojavljivalo u medijima. Ovoga puta, možda manje nego ikada, to je izraženo, nakon što je selektor Meho Kodro dobio otkaz svega dvije utakmice poslije imenovanja.

Barbarez je i danas želja navijača BiH, a sinoć kasno na društvenim mrežama objavio je fotografiju koja budi nostalgiju onima koji su uvijek voljeli reprezentaciju naše zemlje.

Legendarni kapiten BiH podijelio je fotografiju s Emirom Spahićem, čovjekom koji će ga kasnije naslijediti u ulozi lidera Zmajeva i kojem će prepustiti kapitensku traku.

"Nije je teško voljeti", napisao je Barbarez i tako privukao veliki broj lajkova.

Inače, slavni nogometaš BiH karijeru je završio u Bayer Leverkusenu 2008. godine. Iako posjeduje UEFA Pro trenersku licencu, nije se bavio trenerskim poslom izuzev jedne godine u sportskom segmentu uprave Hamburga.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...