UHAPŠENI OTAC I BRAT SVIREPOG UBICE: Krvnik izmasakrirao čovjeka, pa pobjegao u Mađarsku

"To je stariji čovjek, znao sam ga iz viđenja. Niko ništa ne priča, ne znamo šta bi mogao biti motiv, niti ko ga je ubio", naveo je on.

  • Hronika

  • 23. Sep. 2023  

  • 0

Otac i brat N. K. (44) osumnjičenog za ubistvo vlasnika lokala iz Smedereva, uhapšeni su večeras.

Policija u Smederevu, identifikovala je N. K. (44) iz Smedereva, za koga se sumnja da je izvršio krivično djelo teško ubistvo, u jednom lokalu kod zelene pijace u Smederevu, a motiv jezivog ubistva je novac koji je ubijeni Živko I. (68) dobio nakon prodaje kuće.

Prema riječima mještana, Živko I. prodao je kuću kako bi kupio lokal u kome je pronađeno njegovo tijelo.

"Taj lokal nalazi se u tržnom centru koji ne radi. U blizini se nalaze dvije kafane i dva lokala koji nikada nisu radili. Jedan od tih objekata kupio je i Živko, ali ne kako bi se bavio trgovinom već je htio da živi tu", rekle su šokirane komšije. Sagovornik je naveo i da je tog dana ispred lokala bio veliki broj policije, te da nikome nije jasno zašto je Živko ubijen.

"To je stariji čovjek, znao sam ga iz viđenja. Niko ništa ne priča, ne znamo šta bi mogao biti motiv, niti ko ga je ubio", naveo je on.

Podsjetimo, tijelo muškarca Živko I. (68) iz Smedereva nađeno je prije dva dana u jednom objektu kod Zelene pijace sa više od 75 uboda nožem i prerezanim vratom. Osumnjičeni je pobjegao iz zemlje pošto je policija došla do saznanja da je N. K., odmah po izvršenju krivičnog djela, napustio državu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...