"BOMBARDOVANJE BEOGRADA ODMAH": Austrijski ekonomista Gunther Fehlinger pozvao NATO da pripremi intervenciju protiv Srbije

"Kao što sam upozoravao cijele godine, Rusija i Srbija žele Južni front – sada je tu! Pozivam NATO da odmah pripremi intervenciju protiv Srbije", rekao je Fehlinger

  • Evropa

  • 24. Sep. 2023  

  • 3

Austrijski ekonomista Gunther Fehlinger, pozvao je na društvenoj mreži X (bivši Twitter) na bombardovanje Beograda, nakon vijesti da se na Kosovu desio teroristički napad u kojem je ubijen jedan pripadnik Kosovske policije.

Kosovska policija saopćila je jutros da je sinoć oko 2.30 sati došlo do pucnjave kod sela Banjska u kojoj su ranjena dva pripadnika kosovske policije, od kojih je jedan podlegao povredama.

Fehlinger je napisao da je "Srbija započela rat u južnoj srpkoj pokrajini".

"U Banjskoj je počeo rat Srba protiv Kosova. Kao što sam upozoravao cijele godine, Rusija i Srbija žele Južni front – sada je tu! Pozivam NATO da odmah pripremi intervenciju protiv Srbije. Bombardovanje Beograda odmah", napisao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...