ŠTA SE DOGAĐA U BRČKOM: Kolone vojnih vozila u sitne sate defiluju preko zaobilaznice, policija bez komentara (VIDEO)

O ovome događaju se sve glasnije govori u javnosti sa raznim teorijama o čemu se radi

  • Vijesti

  • 24. Sep. 2023  

  • 5

Kolone vojnih vozila bez policijske pratnje prolaze kroz Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, tačnije obilznicom oko ovoga grada na Savi, piše Otisak.ba.

Kolone vojnih vozila, prema tvrdnjama očevidaca su uočene nekoliko puta u posljednje vrijeme oko tri ili četiri sata ujutro, a snimci su postavljeni na društvenim mrežama, prenosi Otisak.ba
 

O ovome događaju se sve glasnije govori u javnosti sa raznim teorijama o čemu se radi, no niko od zvaničnih institucija kako u Brčkom tako ni sa državnog nivoa se nije oglasio po ovome pitanju. Građani su uznemireni.

Redakcija portala Faktor pozvala je policiju u Brčkom, no nisu imali zvanični komentar ni pojašnjenje.

 

- Mi nismo ovlašteni da dajemo izjave. Zamolit ćemo vas da se sutra obratite našem portparolu - istakli su.

 

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...