POTRESNI PRIZORI I BOLNA SJEĆANJA: Fazlin video-spot za pjesmu posvećenu opsadi Sarajeva pogledalo...

Fotografiju potpisuje pokojni vrhunski fotoreporter Oslobođenja i Reutersa Danilo Krstanović.

  • Kultura

  • 25. Sep. 2023  

  • 0

Bosanskohercegovački pjevač i tekstopisac Zlatan Fazlić Fazla objavio je novu autorsku pjesmu “1425 dana”, posvećenu opsadi Sarajeva.

Njegova nova pjesma najava je novog albuma ovog muzičara na kojem je radio u proteklom periodu, a koje je u potpunosti konceptualno – posvećeno danima srpske opsade glavnog grada BiH

Tekst, muziku i aranžman “1425 dana” potpisuje Zlatan Fazlić Fazla, a ova traka snimana je u studiju TO PROFI. Za miks je bio zadužen Adnan Mušanović, dok se kao ženski vokal pojavljuje Aida Mušanović-Arsić.

Također, ova pjesma ima i video na kojem je radio Alan Savić.

Fotografiju potpisuje pokojni vrhunski fotoreporter Oslobođenja i Reutersa Danilo Krstanović.

Fazlin videospot pogledalo je više od 17.000 korisnika na Youtubeu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...