ISTANČAN UKUS ZA MODU: Cate Blanchett odabrala tako dobar kombinezon za još jedno profinjeno izdanje (FOTO)

Cate Blanchett izazvala je oduševljenje izdanjem u kojem se pojavila na reviji Giorgia Armanija na Sedmici mode u Milanu.

  • Žena

  • 25. Sep. 2023  

  • 0

Glumica poznata po besprijekornim modnim izdanjima nije razočarala ni ovaj put, a potvrdila je još jednom i koliko joj je važna modna osviještenost.

Oskarovka se naime na reviji pojavila u kombinezonu u kojem je već koračala crvenim tepihom zbog čega je dobila dodatne pohvale za svoje izdanje.

Na predstavljanje Armanijeve kolekcije za proljeće/ljeto 2024. godine Cate Blanchett stigla je odjevena u kreaciju spomenutog brenda, a kombinezon koji je odabrala nije bio dio nove kolekcije već dragulj iz modne arhive.

Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u MilanuCate Blanchett u crnom kombinezonu na Sedmici mode u Milanu (Foto: Profimedia)

Radi se o crnom kombinezonu s dubokim v-izrezom koji je prekriven svjetlucavim crnim perlicama. Kombinezon krase i efektni prorezani rukavi te dio na leđima koji podsjeća na plašt, podnosi Zadovoljna.hr.

Glumica je kombinezon uparila s crnim čizmicama na vrtoglavo visoku, tanku potpeticu.

Glumica je isti kombinezon nosila u lipnju na festivalu u Palm Springsu

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...