TRESE SUPARNIČKE MREŽE: Hrvat koji je odbio Njemačku zbog BiH - ponovo strijelac…

Za sada je odlučan da i dalje igra za reprezentaciju BiH.

  • Sport

  • 26. Sep. 2023  

  • 1

Prema pisanju medija Njemačka pokušava da nagovori još jednog velikog talenta bh. fudbala da zaigra za tu zemlju. Riječ je i Niki Kovaču.

Kovač ima 18 godina, igra u veznom redu i nastupa za U-19 ekipu Eintrachta iz Frankfurta i kapiten je juniorske selekcije BiH.

On je do sada, navodno, odbijao pozive U-18 selekcije Njemačke.

Talentirani veznjak je bio na nedavnom okupljanju juniorske reprezentacije BiH te je upisao nastupe u dvomeču protiv Irske.

Standardno igra i u Eintrachtu u juniorskoj Bundesligi grupa jugozapad te je u dosadašnjem dijelu sezone upisao ukupno sedam nastupa.

Juniori Eintrachta su odlični ove sezone, do ovog vikenda su imali niz od pet trijumfa, dok su protiv Furtha odigrali 2:2.

Strijelac u remiju je bio i Kovač, koji je i vikend ranije protiv Kaiserslautrena također tresao protivničku mrežu.

Kovač je za sada odlučan da i dalje igra za reprezentaciju BiH.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...