NEBOJŠA VUKANOVIĆ NA SJEDNICI NSRS-a POSTAVIO PITANJE MINISTRU SINIŠI KARANU: "Čiji je kokain iz dobojskog marketa vrijedan više miliona eura" (VIDEO)

No, odgovor nije dobio, jer ministar nije ni došao na sjednicu.

  • Politika

  • 26. Sep. 2023  26. Sep. 2023

  • 0

"Čija je droga zaplijenjena prošle godine na području Doboja, te da li su SNSD i MUP RS krilo mafije?", pitao je zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović na aktuelnom času. Ministra policije Siniše Karana nije bilo na sjednici, pa odgovor nije ni dobio.

U ljeto prošle godine, u jednom marketu u Doboju policija je zaplijenila oko 73 kilograma kokaina, koji je transportovan sakriven u pošiljci druge naručene robe koja se uvozila u BiH, prenosi N1.

Iz Tužilaštva BiH je tada saopšteno da vrijednost pronađenog kokaina na ilegalnom narko-tržištu iznosi više miliona eura, te da je riječ o jednoj od najvećih pljenidbi ove droge u postdejtonskoj BiH.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...