GAF NA SCENI: Demi Moore na reviju u Parizu došla u izazovnoj haljini, a onda je fotografima otkrila više (FOTO)

Usprkos nezgodi izgledala je veličanstveno - njezino tijelo u izvrsnoj je formi s obzirom na to da za nešto više od mjesec dana glumica slavi 61. rođendan.

  • Show

  • 27. Sep. 2023  

  • 0

Glumica Demi Moore pokazala je više nego što je htjela na modnoj reviji Saint Laurent proljeće/ljeto 2024. tokom Sedmice  mode u Parizu.

image

Demi Moore (Foto: Berzane Nasser/abaca/Abaca Pre)

Naime, holivudska zvijezda došla je u prozirnoj crnoj haljini koja je preko grudi imala dodatni sloj. Međutim, dok je pozirala pred fotografima, podignula je ruku kako bi popravila frizuru, a ispod prozirne crne haljine nehotice su joj provirile grudi.

No čini se da ju to nije omelo, pa je nastavila pozirati i smješiti se pred kamerama.

Usprkos nezgodi izgledala je veličanstveno - njezino tijelo u izvrsnoj je formi s obzirom na to da za nešto više od mjesec dana glumica slavi 61. rođendan, prenosi Jutarnji.hr.

 image(Foto: Olivier Borde/Bestimage/Profimedia/Olivier Borde/bestimage/profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...