SNIMAK HAPŠENJA POMAHNITALOG UBICE: Policija ga savladala, kleči na travnjaku sa povezom na očima! SIJAO SMRT PO ROTERDAMU! (VIDEO)

Zasad nema tačnih informacija o nastradalima, ali policija je saopćila da je nekoliko osoba poginulo u masakru

  • Hronika

  • 28. Sep. 2023  

  • 0

Na društvenim mrežama pojavio se snimak hapšenja pomahnitalog ubice iz Rotterdama, koji je prvo otvorio vatru u stanu, pa nastavio sa masakrom u amfiteatru. Zasad nema tačnih informacija o nastradalima, ali policija je saopćila da je nekoliko osoba poginulo u masakru, piše Kurir.

Kako se vidi na snimku, veliki broj policajaca okružio je ubicu koji kleči na kolenima na travnjaku i sa povezom preko očiju, dok su mu na ruke stavljene lisice.

Podsjetimo, osumnjičeni muškarac star 32 godine, uhapšen je pošto je policija saopćila na društvenim mrežama da je pucano na Medicinskom fakultetu Rotterdam i obližnju kuću, prenio je Reuters.

Policija upućuje studente da napuste fakultet

Na video snimcima na društvenim mrežama vidi se da policija upućuje studente da napuste fakultet pošto su na mjesto događaja stigle teško naoružane ekipe za hapšenje.

Dva sata kasnije policija je saopćila da je poginulo više osoba i da su članovi porodica žrtava obaviješteni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...