KURTI OBJAVIO NOVE ŠOKANTNE VIDEO SNIMKE: Sada više nema sumnje da su napadi pripremani pod okriljem Vojske Srbije! (VIDEO)

Teroristi koji su izveli napad obučavani su u Pasuljanskim Livadama, jednoj od ključnih baza Vojske Srbije i to samo četiri dana prije napada

  • Regija

  • 01. Okt. 2023  

  • 2

Premijer Kosova Albin Kurti na društvenoj mreži X objavio je video snimke kao dokaze da su teroristi koji su izvršili napad na teritoriji Kosova obučavani u vojnim kampovima u Srbiji.

"Teroristi koji su izveli napad obučavani su u Pasuljanskim Livadama, jednoj od ključnih baza Vojske Srbije i to samo četiri dana prije napada. Ostatak obuke prošli su u bazi na Kopaoniku. Teroristički napad je imao punu podršku i planiranje Republike Srbije iza sebe", naveo je Kurti.

Kosovski premijer je priložio i nekoliko video dokaza za svoje tvrdnje.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...