ALEKSANDAR VUČIĆ OTKRIO: Nije Kurti najopasniji čovjek na Kosovu, Srbima veća opasnost prijeti od ove političarke..!

Od koga najviše strahuje srbijanski predsjednik

  • Regija

  • 03. Okt. 2023  

  • 4

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić svoju jučerašnju medijsku ekspanziju, tokom koje je dao intervju i za CNN, završio je tradicionalnim gostovanjem u emisiji „Ćirilica“ kod svog omiljenog voditelja Milomira Marića.

Vučić je tokom skoro dvosatnog intervjua/monologa ponavljao općepoznate fraze kojima je opravdao teroristički akt na sjeveru Kosova i svu krivicu prebacio na Pirštinu i premijera Kosova Albina Kurtija.

Voditelj Marić je primijetio da je sve do pucnjave u Banjskoj u Kurti bio pod međunarodnim sankcijama i u nekoj vrsti izolacije, zbog čega nije bio pozvan da učestvuje na Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija u New Yorku.

Na to je Vučić rekao: „Ali, zato je bila u New Yorku Vllosa Osmani, predsjednica takozvanog Kosova. Ona je još gora i od Kurtija, kada se radi o odnosu prema Srbima i Srbiji. Kurti vuče sve konce, ali Osmani je opasnija od njega“!

(„SB“)     

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...