UDALA SE ZVIJEZDA SERIJE "DAMIN GAMBIT": Odabrala je vjenčanicu jedinstvenog dizajna (FOTO)

Glumica je za ovaj poseban dan odabrala bež haljinu čiji dizajn potpisuje modna kuća Dior i koja je posebno kreirana za nju.

  • Žena

  • 03. Okt. 2023  

  • 0

27-godišnja glumica Anya Taylor-Joy najpoznatija po ulozi Beth Harmon u popularnoj seriji "Damin gambit" proteklog se vikenda udala za 28-godišnjeg muzičara Malcolma McRaea.

Prema navodima Daily Maila, par je još ovog ljeta viđen u obilasku potencijalnih lokacija, a na kraju su se odlučili za palaču Palazzo Pisani-Moretta u Veneciji.

Glumica je za ovaj poseban dan odabrala bež haljinu čiji dizajn potpisuje modna kuća Dior i koja je posebno kreirana za nju. Na fotografiji nastaloj na balkonu palače prije samog vjenčanja vidi se glumica u vjenčanici tankih naramenica te uskog korzeta koji se, od struka, širi u dugačku suknju. Sama haljina nalikuje onima u kojima smo naviknuti viđati Disneyjeve princeze, s ušivenim cvijećem i pticom na prsima.  Ovaj jedinstveni dizajn, glumica je upotpunila opuštenom frizurom kojoj je dodala dugački bijeli veo. Fotografi su par uhvatili i prije vjenčanja, glumicu dok je u bijelom ogrtaču stajala na balkonu tOkom priprema, a muzičara dok je u opuštenom izdanju tamne rolske i traperica iz broda iznosio veliku Diorovu vrećicu u kojoj se vjerovatno nalazila Anyina haljina. Kako navodi Daily Mail, vjenčanju je prisustvovalo 150 uzvanika među kojima su se našla i brojna slavna imena poput manekenke i glumice Care Delevigne i Julije Garner, prenosi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...