OVO JE KUĆA U KOJOJ JE DJEČAK UBIO VRŠNJAKA: Jezivom zločinu prethodila svađa

Obojica dječaka su bili dobri drugovi, niko ne zna šta je uzrok sukoba.

  • Hronika

  • 05. Okt. 2023  05. Okt. 2023

  • 0

Policija je danas u Niškoj Banji pronašla tijelo dječaka (13), dok je druga maloljetna osoba zbrinuta u UKC Niš, a mještani kažu da su u šoku zbog toga što se dogodilo i navode da poslije takve vijesti niko ne ostaje ravnodušan. Ubistvo se dogodilo danas oko 11 sati, a policija je sad dozvolila prolaz i prilaz kući u kojoj se dogodio zločin, piše Blic.

Kako je "Blic" ranije pisao, ubijeni dječak A.S. (13) i M.M. (13) dječak koji ga je, kako se sumnja ubio, bili su najbolji drugovi od trećeg razreda. Kako su ispričale komšije, jutros oko 11 sati, njih dvojica su se posvađala u dvorištu, nakon čega su nastavili sukob u potkrovlju kuće osumnjičenog dječaka ubice. Tada je ubijen A.S.

Prema informacijama koje posjedujemo, očevici tvrde da su ih vidjeli da se svađaju u dvorištu, nakon čega je došlo do zločina. Zločin se dogodio u potkrovlju jedne kuće.

"Drugog dječaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dječak je prevezen u bolnicu. Nađen je nož", kaže izvor "Blica".

Policija pronašla dječaka sa prerezanim vratom

Policija je, kako smo pisali, na mjestu zločina zatekla A.S. koji je imao prerezan vrat. On je preminuo na licu mjesta.

Kako pričaju komšije, zločin je otkrila baka osumnjičenog M.M., a dječaci su bili najbolji drugovi od trećeg razreda.

"Kada je baba M.M. izašla ispred kuće i zatražila pomoć, jedan deda iz komšiluka je ušao u kuću i na potkrovlju zatekao A.S. u lokvi krvi. Užas, svuda su bili tragovi krvi, izgleda da su se prvo tukli u dvorištu", priča jedan komšija.

Obojica dječaka su bili dobri drugovi, niko ne zna šta je uzrok sukoba.

"Nešto su se vjerovatno pokoškali malo i počela je tuča. Svi su u šoku, oni su se družili. Ali, ako je tuča izbila neočekivano, kako je M.M. imao kuhinjski nož", priča komšija.

On kaže da su i M.M. i njegov brat natprosečno inteligentni, i da se brat u srednjoj školi stalno takmiči.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...