LOJALNOST FIRMI SE CIJENI: Gazda poklonio Golf 6 radniku koji za njega radi deset godina

Njegova predanost, stručnost i radna etika istaknuli su ga kao izvanrednog radnika.

  • Društvo

  • 06. Okt. 2023  

  • 0

U Srebreniku, u sklopu firme za preradu i ugradnju lima “Bekrić”, dogodila se inspirirajuća priča koja vraća vjeru u nesebičnost i zahvalnost. Adnan Bekrić, vlasnik ovog uspješnog preduzeća, odlučio je iznenaditi jednog od svojih najvrednijih radnika, Edmira Džaferovića, na jedan nevjerovatan način, piše Radio Studio D.

Džaferović, dugogodišnji zaposlenik i pouzdan član tima, nije samo obavljao svoj posao temeljito, već je uvijek išao korak dalje kako bi pomogao firmi da se razvija i raste. Njegova predanost, stručnost i radna etika istaknuli su ga kao izvanrednog radnika.

Bekrić je, u znak zahvalnosti, na posebnom okupljanju u prostorijama firme, pred nekoliko zaposlenika i kolega, Džaferoviću uručio ključeve prekrasnog automobila Volkswagen Golf 6 te mu je poklonio i bon u iznosu od 1.000 KM na benzinskoj pumpi “Bingo petrol”, koja je dio grupacije “Bingo d.o.o.”

"Edmir Džaferović naš je vjerni zaposlenik od prvog dana – sa nama je već deset godina. Česte promjene radne okoline danas su svakodnevnica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Ovim skromonim poklonom odajemo priznanje njegovom doprinosu za uspjeh naše firme. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima. Ponosni smo što u našem timu imamo nekog poput njega", rekao je Bekrić tokom emotivnog trenutka predaje ključeva, piše Radiostudio D.

Džaferović nije mogao sakriti svoje iznenađenje i radost.

"Ovo je nevjerovatan dar i ne znam što reći. Hvala, gospodine Bekrić. Ovo će mi zauvijek ostati u sjećanju", istaknuo je Džaferović.

Ovaj nesebičan čin Adnana Bekrića i gesta zahvalnosti prema Edmiru Džaferoviću svakako će ostati zapamćeni kao primjer kako se dobar rad i predanost prepoznaju i nagrađuju u poslovnom svijetu.

Osim što je dobio automobil, Edmir je dobio i snažnu potvrdu da njegov trud vrijedi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...