RAT NA IZRAELSKIM ULICAMA: Objavljuju se snimci upada Hamasa na jug te države - "Slike bez presedana" (VIDEO)

Pripadnici Hamasa jutros su izveli jedan od najvećih napada na područje Izraela u proteklih nekoliko godina, a izraelski novinari objavili su niz videosnimaka koji prikazuju upad militanata u južne dijelove Izraela.

  • Svijet

  • 07. Okt. 2023  07. Okt. 2023

  • 0

U snimcima koji i nisu za javnost, može se vidjeti kako su pripadnici Hamasa ubili nekoliko civila nakon upada na izraelsku teritoriju, a kako je naglašeno, borbe sa izraelskom vojskom se nastavljaju.

"Brojne su žrtve jutrošnjeg upada Hamasa na teritorij južnog grada Sderot", javlja reporter The Times of Israela.

Novinarka Neria Kraus također je izvijestila kako se pripadnici Hamasa trenutno nalaze na nekoliko lokacija u južnom dijelu Izraela.

"Ovo su militanti Hamasa koji ulaze u izraelska naselja. Slike bez presedana u Izraelu. Napad se nastavlja", rekla je Kraus.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...