GAŽENJE DOGOVORA: Vukanović burno reagovao i poručio da je završio sa Jelenom Trivić (VIDEO)

Kaže da je sličan incident prije nekoliko dana Jelena Trivić napravila na sastanku sa liderima opozicije u Banjoj Luci, ali na kojem nije. prisustvovao. Kaže da je Trivić tada oštro napala i izvrijeđala Branislava Borenovića

  • Politika

  • 12. Okt. 2023  

  • 2

Nebojša Vukanović, zastupnik u NSRS, poručio je danas da je Saša Borjan iz Narodnog fronta čija je predsjednica Jelena Trivić pogazio sve dogovoreno na sastanku četiri opozicione stranke u Trebinju, prenosi Klix.ba.

"Sve što smo dogovorili na sastanku četiri opozicione stranke u Trebinju danas je drskim istupom i incidentom na konferenciji za novinare pogazio Saša Borjan po nalogu svoje šefice Jelene Trivić, i na taj način trajno zatvorio vrata bilo kakve mogućnosti za saradnju i kontakt Narodnog fronta i Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, a vjerovatno SDS-a i PDP-a", poručio je Vukanović.

Kaže da je sličan incident prije nekoliko dana Jelena Trivić napravila na sastanku sa liderima opozicije u Banjoj Luci, ali na kojem nije. prisustvovao. Kaže da je Trivić tada oštro napala i izvrijeđala Branislava Borenovića, koji je napustio sastanak, a već mjesecima traju ciljani napadi Jelene Trivić na SDS, PDP i Listu za pravdu i red.

 Kaže da "projekat i zaleđinu projekta 'Narodni front' koji je okupio tajkune i mnoge papke koji su bili dio vlasti, a što je Trivićka godinama prezirala, treba raspakovati do kraja, jer od njenih poteza i polirike, smutnji, napada i zle krvi, korist ima samo režim."

Vukanovićevo napuštanje press konferencije i burnu reakciju pogledajte u videu od 11:30 minute.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...