"DALJE RUKE OD RS": Dončić uputio oštru poruku hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću, evo šta je razlog (FOTO)

On je za 20. oktobar najavio dolazak u Banja Luku gdje se u 18 sati očekuje okupljanje nezadovoljnih boraca.

  • Politika

  • 13. Okt. 2023  

  • 0

Zastupnik Narodnog fronta u Narodnoj skupštini RS Radislav Dončić, koji već danima protestuje na Kostrešu tražeći veća prava za boračke kategorije u RS, poručio je hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću da se drži podalje od RS.

"Milovanoviću dalje ruke od RS Nećemo dozvoliti više da nas ustaše kolju i ubijaju", napisao je Dončić na svom Facebooku.

On je još poručio Milovanoviću da vodi lidera SNSD i predsjednika RS, Milorada Dodika u Hrvatsku, piše Srpskainfo.

"Vodi Dodika u Hrvatsku, spasi nas", napisao je Dončić reagujući na članak koji je objavljen u medijima, a u kojem hrvatski predsjednik tvrdi da su “Amerikanci protiv Dodika jer na vlasti žele prave četnike”.

Podsjećamo, Dončić već danima protestuje na Kostrešu tražeći reviziju boračkih kategorija, povećanje mjesečnog boračkog dodatak na sedam KM po mjesecu borbenih dejstava i da se konačno zaposle sva djeca poginulih boraca.

On je za 20. oktobar najavio dolazak u Banja Luku gdje se u 18 sati očekuje okupljanje nezadovoljnih boraca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...