DODIKOVI MEDIJI POKUŠAVAJU KOMPROMITIRATI KAJGANIĆA: "Namjestio je suđenje Dodiku zbog svog brata koji je osuđen za iznudu!"

"Pošten tužilac ne bi slijepo slušao (ambasadora SAD u BiH) Michaela Murphya, već bi radio profesionalno u skladu sa pravom i pravde", navodno je kazao navodi izvor Srne. 

  • Mini market

  • 16. Okt. 2023  

  • 1

Novinska gencija Srna, pod kontrolom Dodikovog režima, piše da je glavni tužilac Tužilaštva BiH Milanko Kajganić "namjestio" suđenje predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. 

Izvor Srne je naveo da je u ovom namještenom procesu protiv predsjednika Republike Srpske pronađen "podoban" tužilac Kajganić “čiji je brat je osuđen za iznudu, a nedavno je uhapšen i zbog krađe auta”

"Pošten tužilac ne bi slijepo slušao (ambasadora SAD u BiH) Michaela Murphya, već bi radio profesionalno u skladu sa pravom i pravde", navodno je kazao navodi izvor Srne. 

altSrna / Screenshot

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i vršilac dužnosti direktora "Službenog glasnika" Miloš Lukić rekli su na današnjem ročištu u Sudu BiH da ne razumiju optužnicu za nepoštovanje odluka Christiana Schmidta, nakon čega je sudija za prethodni postupak Jasmina Ćosić Dedović konstatirala da su se oni izjasnili da nisu krivi.  

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...