ZLATAN BEGIĆ NIKAD OŠTRIJI: „Ti isti su proizveli političke životinje među nama koje su…“

Uslijedila je oštra reakcija Zlatana Begića.

  • Vijesti

  • 19. Okt. 2023  

  • 10

Zlatan Begić, zastupnik Demokratske fronte u državnom parlamentu i profesor Ustavnog prava, komentirao je istup američkog predsnika Joea Bidena u Izraelu.

Američki predsjednik Joe Biden u Izraelu je kazao: "Na temelju onoga što sam vidio, čini se da je to učinio drugi tim, a ne vi", kazao je Biden premijeru Izraela Benjaminu Netanyahuu o eksploziji u bolnici u Gazi. "Ali ima puno ljudi koji nisu sigurni“, dodao je on.

Uslijedila je oštra reakcija Zlatana Begića.

-Ne treba zaboraviti da su nam isti promijenili izborna pravila u izbornoj noći, suspendovali Ustav na 24 h, nametnuli vlast preko njemačkog ministra poljoprivrede na privremenom radu u BiH, te proizveli političke životinje među nama koje su na sve to pristale. Je li svanulo?, upitao je Begić.

Podsjetimo, američki predsjednik Joe Biden je poručio Izraelcima da ne prave grešku koju je njegova država napravila nakon terorističkih napada 11. septembra 2001. godine. Pozvao ih je da ne budu obuhvaćeni bijesom nakon napada palestinske militantne grupe Hamas.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...