RONALDO SE VRATIO U KLUB SA "ES-SELAMU ALEJKUM": Saigrači mu priredili ugodno iznenađenje (VIDEO)

Kamere Al Nassra dočekale su najveću zvijezdu kluba, a portugalski reprezentativac nazvao je “Es-selamu alejkum”, pozdravljajući se ljudima iz kluba.

  • Šareni svijet

  • 19. Okt. 2023  19. Okt. 2023

  • 0

Cristiano Ronaldo se vratio u matični klub Al Nassr poslije obaveze u reprezentaciji Portugala, gdje je gostovao u Zenici i pobijedio sa saigračima Bosnu i Hercegovinu 5:0.

Kamere Al Nassra dočekale su najveću zvijezdu kluba, a portugalski reprezentativac nazvao je “Es-selamu alejkum”, pozdravljajući se ljudima iz kluba.

Nakon toga saigrači su mu priredili ugodno iznenađenje.

Pred trening su fudbaleri Al Nassra donijeli Cristianu ogromnu tortu sa njegovim likom i njegovim popularnim prikazom poteza “Siu”.

Povod su bili njegovih 40 golova u 2023. godini, zatim 203 nastupa u selekciji Portugala u kojima je pogađao 127 puta u nacionalnom dresu.

38-godišnjak je prethodnih dana bio glavna vijest u Bosni i Hercegovini, gdje su mediji pratili svaki njegov pokret, a mnogobrojni fanovi su željeli napraviti fotografiju za uspomenu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...