MILAN MILIČEVIĆ RAZBJESNIO SANJU VULIĆ: "Zasigurno ste na putu propasti i izdaje..."

-Kolo sreće se okreće, gospodine Miličeviću, i nemojte da postanete žrtva sopstvenih optužbi i sumnji, poručila je Vulić.

  • Mini market

  • 23. Okt. 2023  

  • 2

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić izjavila je da bi bilo pošteno, iskreno i transparentno da predsjednik SDS-a Milan Miličević upozna javnost odakle sredstva njegovim dojučerašnjim saborcima za poslovne prostore širom Republike Srpske na atraktivnim lokacijama za stranačke prostorije. 

Vulić je upitala Miličevića odakle SDS-u sredstva i odakle su stigla za finansiranje skupih dizajnerskih rješenja stranačkih prostorija, kao i za kampanju na dan izbora, posebno u Opštinskom odboru u Tesliću na čijem je čelu, a, kako je navela, poznato je da ga je bilo u izobilju.

-Kolo sreće se okreće, gospodine Miličeviću, i nemojte da postanete žrtva sopstvenih optužbi i sumnji, poručila je Vulić.

Reagujući na izjavu Miličevića da je SNSD, kako kaže, učestvovao u političkoj korupciji i kupovini opozicionih političara, Vulić je poručila Miličeviću da je "marketing jača strana SNSD-a, a rad na terenu sa građanima je ključ uspjeha SNSD-a, te da je samo strateška članarina SNSD-ovih funkcionera dovoljna da u sve izbore cikluse uđe sa najboljom propagandom".

- Kada izgubite empatiju za srpski narod, a posvetite se scenarijima Michaela Murphyja, zasigurno ste na putu propasti i izdaje. Tuđi novac je proklet, a narod koji posustane pred dolarima ili funtama, posustao je pred svojom slobodom, poručila je Vulićeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...