NERMIN OGREŠEVIĆ OTKRIO: "Vlada FBiH kažnjava Cazin. Skinuli su nam tri miliona KM a Vojin Mijatović se hvalio time!"

"I u ovim okolnostima očuvanje dostojanstva i časti je prioritet..."

  • Politika

  • 23. Okt. 2023  23. Okt. 2023

  • 1

Nermin Ogrešević, lider NES-a upoznao je građane Cazina da je Vlada Federacije BiH skinula predviđenih tri miliona konvertibilnih maraka za izgradnju gradskog bazena u Cazinu.

"Ništa novo, složit ćemo se svi, jer kada smo to kroz velike projekte bili uvaženi kao jednakopravni građani ove zemlje?

No, dočekali smo eto i da se Vojin Mijatović hvali s time i pobjedonosno prenosi ovu vijest javno i po kafanama, pa je očito da Trojka na vlasti kažnjava na ovaj način Cazin, jer smo imali jasan, a ne izdajnički i podanički stav u odnosu na državu.

I u ovim okolnostima očuvanje dostojanstva i časti je prioritet. Bili smo i bit ćemo dio onih koji bdiju nad svojom domovinom, a Cazin i Cazinjani će svoj gradski bazen izgraditi vlastitim snagama. Onako kako smo zajedno započeli i završili sve druge projekte važne za građane ovog dijela Bosne i Hercegovine zato jer su nama interesi građana iznad svake politike, kafanskih anegdota ili rasprava po društvenim mrežama po kojima su trenutni vlastodršci prepoznatljivi", poručio je Ogrešević.

Poštovani sugrađani, osjećam potrebu da vas obavijestim da je Vlada Federacije BiH skinula predviđenih tri miliona...

Objavljuje Nermin OgresevicPonedjeljak, 23. listopada 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...