VRUĆE, NA PLAŽI: Poznati muzičar snimljen u društvu bujnih dama, svi gledaju u…

Pogled dao naslutiti da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

  • Estrada

  • 25. Okt. 2023  

  • 0

Marokansko-američki reper French Montana (38) uživao je na plaži u Miamiju okružen atraktivnim damama u sićušnim bikinijima, zbog kojih su mu pozavidjeli svi prisutni frajeri.

Njihovo druženje zabilježili su i paparazzi, koji su repera ulovili dok je s jednom od njih izmjenjivao nježnosti. Bujna crnka u ružičastom bikiniju s tangama prišla mu je i sjela u krilo, a njegov zaljubljeni pogled dao je naslutiti da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: Profimedia

Nije poznato o kome se radi, no strani mediji raspisali su se o njezinoj sličnosti s Kim Kardshian, zbog poveznice koju reper ima sa slavnom porodicom...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...