SKUP PODRŠKE PALESTINI ODRŽAN I U BOSANSKOJ KRUPI: "Sloboda je pravo svakog čovjeka"

Veliki broj građana sa sobom je donio zastave Palestine, Bosne i Hercegovine i transparente na kojima su ispisane poruke kojima se apeluje na hitni prekid sukoba.

  • Društvo

  • 29. Okt. 2023  

  • 0

U Bosanskoj Krupi, u organizaciji neformalne grupe građana u saradnji s Palestinskom zajednicom u BiH, na trgu Alije Izetbegovića, održan je skup podrške palestinskom narodu, kojem je prisustvovalo nekoliko stotina Krupljana.

Tokom skupa, prisutni su isticali transparente sa natpisima podrške Palestini: “Srami se svijete za svako ubijeno dijete”, “Sloboda Palestini”, “Budimo njihov glas, jer oni i bez glasa ostaju”… Osim toga, učesnici su nosili i zastave Palestine.

"Danas smo iz Bosanske Krupe poslali poruku podrške narodu Palestine. Poslali smo poruku i onima koji mogu da zaustave sav 'mrak' u Palestini, jer sloboda nije izbor, sloboda je pravo svakog čovjeka na ovom svijetu", poručili su organizatori skupa.

Veliki broj građana sa sobom je donio zastave Palestine, Bosne i Hercegovine i transparente na kojima su ispisane poruke kojima se apeluje na hitni prekid sukoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...