ZAHIRAGIĆ SE NIJE MOGAO SUZDRŽATI: „Nermine Nikšiću, ti si simbol nametnute, nenarodne i korumpirane vlasti…“

-Nismo u kampanju uložili stotine hiljada maraka, nismo nikome ništa obećali, niti smo ikome išta pogodovali, poručio je Zahiragić.

  • Mini market

  • 30. Okt. 2023  30. Okt. 2023

  • 1

Član Predsjedništva SDA Haris Zahiragić čestitao je pobjedu SDP-ovog kandidata Irfana Čengića na prijevremenim izborima za načelnika sarajevske općine Stari Grad, ali nije propustio priliku odgovoriti ni predsjedniku SDP-a BiH Nerminu Nikšiću.

-Omjer 6:4 za svega 15 dana kampanje, iako su prve ankete pokazivale 9:1 u korist protukandidata, veliki je uspjeh Dženan Selimbegović i cijelog tima.

Hvala građanima Starog Grada koji su Dženanu dali podršku!

Nismo u kampanju uložili stotine hiljada maraka, nismo nikome ništa obećali, niti smo ikome išta pogodovali.

Sutra kada osvane, nikome nećemo biti ništa dužni i nemamo se radi čega crveniti.

S osmjehom na licu i podignutog čela idemo dalje ako Bog da.

U vanrednim okolnostima bez Opštinskog odbora (u Povjereništvu), ekipa čestitih, poštenih i mladih ljudi, odigrala je mangupsku utakmicu "prsa u prsa" protiv svih nivoa vlasti, protiv dva člana Predsjedništva, protiv Vijeća Ministara, Vlade FBiH, Vlade KS, Gradonačelnice, protiv 6-7 stranaka i protiv 2/3 vijećnika u OV SG...

Odigrala i završila utakmicu 6:4!

Neka se druga strana dobro zamisli oko toga...

Svakako, hvala našim prijateljima iz NES-a i SBiH-a na presudno važnoj podršci, posijali smo sjeme patriotskog bloka, a koje će ako Bog da izniknuti veoma brzo, a onda se i proširiti na cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Redovni izbori u SG su veoma brzo, za manje od godinu dana, idemo na 6:4 ako Bog da u našu korist!

P.S. Još jedan put i ovim putem čestitam Irfanu Čengiću na pobjedi u utrci za načelnika Starog Grada.

P.P.S.

Nermin Nikšić je izjavio za "Avaz":

"Gubitnička SDA kampanju gradila na pljuvanju Trojke, građani su im odgovorili."

Nermine Nikšiću, svi su bili u Čengićevoj kampanji osim tebe, jer ti si simbol nametnute, nenarodne i korumpirane vlasti!

Šutio si do večeras, trebao si prešutjeti i večeras, poručio je Zahiragić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...