LEŽERNA KOMBINACIJA: Kate Middleton je bez greške spojila trendi džemper i hit čizme (FOTO)

Omiljena princeza od Walesa svoju je titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora potvrdila i ležernim lookom u kojem je posjetila "Dadvengers", zajednicu za tate i njihovu djecu u sjevernom Londonu.

  • Žena

  • 02. Nov. 2023  

  • 0

Za kišovit jesenski dan Kate Middleton osmislila je odličan ležeran look za koji je zaslužila samo brojne pohvale.

Kad se radi o dnevnim prilikama, supruga princa Williama najčešće bira komade u kojima se dobro osjeća poput traperica, a ovoga se puta odlučila za upečatljiv crno-bijeli džemper na pruge s potpisom Erdema, jednog od njezinih omiljenih dizajnera. Riječ je o efektnom džemperu načinjenom od mekog kašmira koji je nosila u brojnim ranijim priliakama. 

Sjajnu kombinaciju upotpunila je trapericama užeg kroja i trendi Chelsea gležnjačama robusnog dizajna s potpisom Blundstonea dok je ležeran stajling dodatno zaokružila i cool smeđom jaknom (Barbour).

Foto: Profimedia  Kosu je nosila raspuštenu i stiliziranu u blage uvojke s prepoznatljivim "zavjesa" šiškama dok je make up bio vrlo prirodan.

Inače, ova je posjeta prvi javni događaj na kojem se Kate pojavila jer su ona i njezin suprug u posljednje vrijeme smanjili svoje kraljevske dužnosti dok su njihova djeca, princ George, princeza Charlotte i princ Louis, bila na školskim praznicima kako bi proveli što više vremena skupa.

 Foto: Profimedia

Neformalno druženje s djecom i njihovim tatama, oduševilo je princezu koja nije skidala osmijeh s lica te je na kraju rado pozirala na grupnoj fotografiji, prenosi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...