BOLUJE OD RIJETKOG SINDROMA: Pjevačica Celine Dion snimljena u javnosti nakon izvjesnog vremena (FOTO)

"Moji dečki i ja smo se tako lijepo proveli..."

  • Žena

  • 04. Nov. 2023  

  • 0

Pjevačica Céline Dion nije viđena u javnosti tri i pol godine, ali na radost obožavatelja, pojavila se na NHL utakmici u ponedjeljak navečer.

Dion je otkrila prošle godine da joj je dijagnosticirana rijetka neurološka bolest poznata kao sindrom ukočene osobe, koja uzrokuje grčeve koji mogu biti toliko jaki da čak slome kosti.

"Nažalost, ovi grčevi utječu na svaki aspekt mog svakodnevnog života. Ponekad mi stvara poteškoće dok hodam i ne dopušta mi da koristim svoje glasnice da pjevam na način na koji sam navikla", napisala je Dion u naslovu na Instagramu 2022. najavljujući da će odgoditi datume svoje turneje.

Zbog njezinih stalnih zdravstvenih problema, prošlo je gotovo četiri godine otkako je pjevačica posljednji put viđena u javnosti. Dion je pratila hokejašku utakmicu u Las Vegasu između Vegas Golden Knightsa i Montreal Canadiensa, u društvu svoja tri sina - René-Charlesa i 13-godišnjih blizanaca Eddyja i Nelsona.

Objavila je fotografije sebe i svoje djece na Instagramu, napisavši:

"Moji dečki i ja smo se tako lijepo proveli u posjetu Montreal Canadiensima nakon njihove hokejaške utakmice s Vegas Golden Knightsima u Las Vegasu u ponedjeljak navečer. Igrali su tako dobro, kakva utakmica!"

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...