OGLASIO SE ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ: "Taktiku 'raspameti i svakoga prevari' osmislio Dritan Abazović"

Dodaje da je Abazović obećavao podršku za Lekićev kabinet...

  • Regija

  • 04. Nov. 2023  

  • 0

Taktiku „raspameti i svakoga prevari” nije osmislio Zdravko Krivokapić, već Dritan Abazović, poručio je Twitteru bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

"Zajedno sa DPS-om je srušio 42. Vladu i usred izbornog procesa prekrajao i kreirao nove opštine. Sve u zagrljaju sa Brđaninom i Kenterom. Bemaks je prvi put spomenuo kada su mu rušili vladu", naveo je Krivokapić.

Dodaje da je Abazović obećavao podršku za Lekićev kabinet i namjerno zakasnio sa potpisima, kako bi, tvrdi on, na prevaru ostao tehnički premijer.

"Sličnu prevaru je planirao i povodom formiranja 44. Vlade, ali je ostao kratkih rukava. Moja taktika i misija je ostvarena, i vidi se na donjoj fotografiji. Dok je Abazovićeva politička sudbina, nakon narednih izbora (kad god se desili) zacrtana ispod cenzusa"  zaključio je bivši crnogorski premijer.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...