„POČEO JE GOVORITI O SVOJA DVA DJEČAKA…“: Četverogodišnji dječak tvrdi da je reinkarnacija princeze Diane, njegov otac je...

Djeca izgovaraju jedne od najsmješnijih stvari, ali već dvije godine jedan dječak svojim roditeljima govori nešto poprilično uznemirujuće.

  • Šareni svijet

  • 06. Nov. 2023  

  • 0

Naime, prema australskom TV voditelju Davidu Campbellu, njegov četverogodišnji sin Billy vjeruje da je reinkarnacija pokojne Princeze Diane i tvrdi da se sjeća detalja iz njezinog života.

Ovaj 45 godišnji otac troje djece podijelio je jezivu priču u kolumni za Stellar Magazine, koju je opisao kao “najčudniju” stvar koju je ikad napisao.

Počinje priču s time kako je njegov najmlađi sin prvi put počeo govoriti o slavnoj princezi već u dobi od samo dvije godine, pokazujući na njezinu sliku i izgovarajući, “Pogledaj, to sam ja kad sam bila princeza.”

Iako mu nije bilo ništa rečeno o kraljevskoj porodici, Billyjevi čudni komentari sezali do toga da je u jednom trenutku svojoj porodici ispričao o bratu po imenu John i drugi u kojem je spomenuo svoja dva dečka tj. Williama i Harryja.

“Počeo je govoriti o svoja dva dječka”, prisjeća se David.

“Kad bismo ga pitali na koja dva dječka misli, naš tada trogodišnjak bi rekao da su to njegovi sinovi.”

I kao da to nije bilo dovoljno, mališan je također uspio tačno opisati kako izgleda Balmoral, omiljena rezidencija kraljice, iako je nikada nije vidio.

Globe je pisao da su članovi kraljevske porodice 19-godišnju Dianu poslali ginekologu, gdje je bila podvrgnuta medicinskom postupku prikupljanja jajnih stanica. No, umjesto da se one unište, njima je oplođena supruga jednog od doktor koja je djevojčicu po imenu Sarah rodila u oktobru 1981. godine.

“Našem prijatelju tvrdio je da je kao princeza Diana odlazila u dvorac u tom otmjenom kraju. Opisao je dvorac s jednorozima i zvao ga Balmoral”, rekao je tata.

Jednorog je nacionalna životinja Škotske, a na zidovima dvorca zaista postoje slike jednoroga. Postavlja se pitanje, kako je dječak s time upoznat?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...