BH. STRUČNJAK FEĐA DUDIĆ: Nastavio preporod Radničkog fantastičnom gostujućom pobjedom

Radnički je pod vodstvom Dudića ostvario četiri pobjede i dva poraza u šest mečeva, a poražen je jedino od Partizana i Crvene zvezde.

  • Sport

  • 06. Nov. 2023  

  • 0

U šestoj utakmici na klupi Radničkog iz Kragujevca, bh. stručnjak Feđa Dudić stigao je do četvrte pobjede, te je njegov tim nastavio uspon ka gornjem dijelu tabele.

Nakon što je osvojio samo tri boda u prvih sedam kola, Radnički je ostvario tri pobjede u pet utakmica uoči večerašnjeg gostovanja kod Spartaka u Subotici. Subotičani ove sezone ne igraju loše, no Radnički je slavio sa 3:1 i pokazao da je Dudić istinski preporodio svoj tim.

Gosti su evidentno došli sa ambicijom da pobijede i igrali su otvoreno, ali mreže su mirovale sve do 65. minute kada Bevis pogađa za Radnički. U 80. minuti, Vidakov je povisio na 2:0, da bi samo tri minute kasnije autogolom Dejana Kerkeza meč bio praktično riješen.

Domaći su ipak postigli utješni pogodak, a strijelac je bio u 86. minuti Todoroski. Inače, vrijedi napomenuti da je trener Spartaka proslavljeni ruski reprezentativac Aleksandr Kerzhakov, piše Sport1.

Radnički je pod vodstvom Dudića ostvario četiri pobjede i dva poraza u šest mečeva, a poražen je jedino od Partizana i Crvene zvezde.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...