POLICIJSKA POTJERA S DRUGE STRANE BH. GRANICE: Nakon pucnjave krenuo automobilom na policajce, jednog uhapsili, za dvojicom se još traga...

Ubrzo su se društvenim mrežama počele širiti teorije o tome što se dogodilo.

  • Hronika

  • 09. Nov. 2023  

  • 0

O dramatičnim događaju na području Petrinje u susjednoj Hrbvatskoj oglasila se i policija te poslala saopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"Danas, u večernjim satima, na petrinjskom području u mjestu Mošćenica, policijski su službenici postupali prema više osoba po pitanju suzbijanja kriminaliteta droga. Tijekom postupanja, vozač automobila je vozilom krenuo prema policijskim službenicima, prethodno se oglušujući na njihove naredbe.

Kako bi otklonili opasnost, policijski službenici su uporabili vatreno oružje (pucanjem u zrak i u smjeru pneumatika na automobilu). U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Jedna osobe se nalazi pod nadzorom policijskih službenika, dok se za dvije osobe traga.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje."

Društvenim mrežama krenulo se širiti da je u Petrinji, odnosno kod Mošćenice u blizini škole došlo do pucnjave.

Iz PU sisačko-moslavačka za Danas.hr potvrdili su da je došlo do pucnjave tokom policijskog postupanja. Ne otkrivaju o kakvom je pucanju riječ, samo su potvrdili da je jedna osoba uhapšena, a za dvije tragaju.

Ubrzo su se društvenim mrežama počele širiti teorije o tome što se dogodilo.

Iz policije kažu da su radili na akciji suzbijanja droge.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...