UŽAS U SRBIJI: Otac (86) pucao u sina (57), zadobio teške povrede glave

Kako navode komšije, do sada nije bilo svađa ove porodice zbog kojih bi intervenisala policija.

  • Hronika

  • 09. Nov. 2023  09. Nov. 2023

  • 0

Pedesetsedmogodišnji muškarac zadobio je teške povrede glave nakon što je jutros u njega iz vatrenog oružja pucao otac (86). Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u Kaću, Srbija, piše Nova.rs.

„Pacijent S. Ž. 1966. godište koji je primljen sa teškim tjelesnim povredama u predjelu glave. Teškog je opšteg stanja“, saopšteno je iz Kliničkog centra Vojvodine.

Kako navode komšije, do sada nije bilo svađa ove porodice zbog kojih bi intervenisala policija.

„Znamo se iz viđenja, ne bismo nikada rekli da ovako nešto može da se desi. Otac i sin žive u dvije kuće, ali u istom dvorištu. Sin ima suprugu i desetogodišnje dijete“, kažu komšije.

Prema njihovim riječima, stariji komšija je teško pokretan i kreće se uz pomoć štake. Navode da je nakon ranjavanja policija zatvorila taj dio ulice i da se vjerovatno još radi uviđaj.

„Tamo se sada ne može prići. Ne znam da li su u tom trenutku u kući bile supruga i dijete ranjenog komšije, ne znamo još uvijek ništa“, dodaje jedan mještanin Kaća.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...