ZORAN MILANOVIĆ UPUTIO OŠTRE KRITIKE PREMIJERU HRVATSKE: "Plenković navodno utjecajan u EU? Što onda ne pomogne Hrvatima u BiH?"

"Neka promijeni izborni zakon", poručio je Milanović

  • Regija

  • 10. Nov. 2023  

  • 1

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović smatra da je premijer Andrej Plenković trebao primiti roditelje Bad Blue Boysa koji se već tri mjeseca nalaze u grčkim zatvorima nakon nereda u Ateni, a koji su jučer održali protest kritikujući premijera, piše novinska agencija HINA.

"To je minimum koji može napraviti. A s obzirom na to da ima tako veliki utjecaj u Bruxellesu, onda bi mogao srediti neke veze. Bilo bi interesantno znati što to znači - veliki utjecaj u Bruxellesu. Ja ne znam što to znači. Je li to legalan utjecaj, ako je ilegalno, onda je privatno. A ako ga ima, neka pomogne ljudima, Hrvatima u BiH, neka promijeni izborni zakon, to mi smrtnici ne možemo", kazao je Milanović u izjavi novinarima nakon svečane sjednice Gradskog vijeća u povodu Dana grada Dugog Sela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...