PLAVI DESETKOVANI: Željo bez pet igrača otputovao u Banju Luku

Sa ekipom nisu otputovali povrijeđeni Amar Drina, Edin Cocalić, Edin Rustemović i Haris Ovčina, te suspendovani Selimović.

  • Sport

  • 11. Nov. 2023  

  • 0

Fudbaleri Željezničara obavili su posljednji trening pred sutrašnji susret sa Borcem. Plavi su nakon treninga otputovali u Banju Luku.

Sa ekipom nisu otputovali povrijeđeni Amar Drina, Edin Cocalić, Edin Rustemović i Haris Ovčina, te suspendovani Selimović.

Željo u gradu na Vrbasu neće imati podršku navijača, s obzirom na to da je navijačkoj grupi Manijaci zabranjen dolazak u Banju Luku.

Utakmica se igra u nedjelju u 15.15 sati. Željo je jedini tim koji je ove sezone nanio poraz Banjalučanima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...