POGLEDAJTE NAJNOVIJI SNIMAK HAPŠENJA BRAĆE HOFMAN: Specijalci ih bacili na pod, stolice letjele po restoranu (VIDEO)

"Policija, lezi dole", prasnulo je u poznatom restoranu, dok su braća zapomagala

  • Hronika

  • 11. Nov. 2023  11. Nov. 2023

  • 0

Ljuban (28) i Miljan Vidović (31), poznatiji kao braća Hofman, jučer su brzom i efikasnom reakcijom beogradske policije uhapšeni u luksuznom restoranu u centru grada, gdje su sjedeli sa svojim advokatom Goranom Karadarevićem.

Novi snimak hapšenja, liči na one iz filmova!

Kako se može videti pripadnici UKP-a upadaju u restoran i hitaju ka stolu za kojim su sjedela bahata braća. Kada su ih opkolili i "bacili na pod", po restoranu su krenule da "lete" stolice, a prostorijom je odjekivao i vrisak.

Snimak možete pogledati ovdje.

"Policija, lezi dole", prasnulo je u poznatom restoranu, dok su braća zapomagala.

Zbog ove akcije, beogradska policija na meti su pohvala građana, koji se zbog efikasnosti beogradske policije ojsećaju, kako navode, sigurno.

Podjsetimo, saopćeno je i zvanično: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije - SBPOK, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su muškarce osumnjičene da se dovode u vezu sa objavljenim snimcima na društvenim mrežama uznemirujuće sadržine, u kojima se vide nasilje i prijetnje.

Podsjetimo, braća iz Bijeljine Miljan Vidović i Ljuban Vidović, poznati po tome da maltretiraju ljude, ponovo su došli u centar pažnje jer je jedan od njih maltretirao konobara u jednom ugostiteljskom objektu u Irigu. Oni su prije toga, više puta maltretirali ljude kako u Srbiji, tako i u bh. entitetu RS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...