JEZIVA FOTOGRAFIJA: Evo kako izgleda ograda na mostu s kojeg su se survali u rijeku članovi Sloge u Bosanskoj Otoci (FOTO)

Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi, kao i članovi Kajak kanu kluba Kormoran će od jutarnjih sati raditi na vadjenju olupine i tijela stradalih.

  • Hronika

  • 12. Nov. 2023  

  • 0

Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke ,njih pet, imali su saobraćajnu nesreću i slijetjeli su sa kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci .Tri su se fudbalera uspjeli spasiti i izići iz vozila ali nažalost u vodi su ostali naši članovi i kapiten Sloge, Nedžad Mujagić Džoni zaposlen u JKP 10. Juli i Fajić Adnan , sin od Fajić Rizaha ,nekadašnjeg fudbalera Sloge ,koji je i sam nosio dres najdražeg Kluba, a koji je inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol.

Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi, kao i članovi Kajak kanu kluba Kormoran će od jutarnjih sati raditi na vadjenju olupine i tijela stradalih, prenosi Pressmedia.

alt

"Sinoć smo uspjeli locirati auto a danas uz asistenciju Jedinice za podršku USK i ostalih izvukli auto gdje smo uspjeli pronaći jednu osobu inicijala M.N. Druga osoba nažalost nije bila u autu tako da će se u narednim danima nastaviti potraga", saopćeno je iz ronilačkog klub Kormoran.

Jeziva fotografija provaljene ograde na mostu u Bosanskoj Otoci objavljena je na Facebooku.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...