OVO SE RIJETKO VIĐA: Pogledajte potez bh. košarkašice nakon kojeg je nastala ludnica na parketu....

Kada je lopta prošla kroz obruč nastala je ludnica među igračicama Play Off-a...

  • Sport

  • 13. Nov. 2023  13. Nov. 2023

  • 0

Da talenta u bh. košarci ima na pretek dokazuje i sjajan video s utakmice omladinske kategorije između ŽKK Play Off - ŽKK Hrasnica, a u centru pažnje našla se 13-godišnja Una Banda.

Naime, za vikend je u Sarajevo odigrana sjajna utakmica između Play Offa i Hrasnice, a riječ je o meču Omladinske lige Kantona Sarajevu u kategoriji pionirki.

Detalj s ove utakmice postao je viralan. Naime, u centru pažnje našla se 13-godišnja Una Banda koja je postigla nevjerovatan koš.

Košarkašica Play Offa je u zadnjoj sekundi treće četvrtine uspjela da postigne koš s pola terena i upiše nova tri poena. Kada je lopta prošla kroz obruč nastala je ludnica među igračicama Play Off-a...

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...